Hjelp dine yrkesfagelever å finne læreplass!

– Be de ta våre fire raske tester og skape en skreddersydd profil med vår automagiske CV-bygger!

SmartEmploy har laget en matching-portal for å hjelpe dine Vg2- og Vg3-elever finne en læreplass enkelt og raskt. Testresultatene og CV-en brukes for å matche elevene mot relevante bedrifter som søker lærlinger med vår egenutviklede algoritme.

Testene og den AutoMagiske-CV’en er gratis! CV-en kan printes ut og gjerne brukes av eleven i sitt eget søk etter læreplass. Den hjelper garantert med å få en fot inn døra!

Ønsker dere å bli pilot-skole for KompetanseWeb?

– Da får deres yrkesfag-elever to klare fordeler i møte med arbeidslivet!

Et løft i grunnkompetanse før elevene møter arbeidslivet!

KompetanseWeb er et verktøy og supplement for deg som yrkesfaglærer til å kartlegge og tildele ressurser blant dine Vg1 og 2-elever. Vi fokuserer på basisfag som er almenngyldige for alle yrkesfagene: Matte, Norsk, Engelsk og IT.

Sikker innlogging via feide.no gir deg tilgang til et brukervennlig dashbord for å styre kartlegging og oppfølging:

Kartlegging

  • Tildele evnetester innen matte, norsk, engelsk og IT til din klasse
  • Få oversikt over testresultatene

Oppfølging

  • Tildele relevante ressurser på ulike kompetanse-nivåer individuelt
  • Ressursene er digitale og i hovedsak spill- og scenario-baserte, både som undervisning og øvelser
  • Re-testing for å sjekke oppnådd kompetanse-heving

En fot inn døra i kampen om en læreplass!

SmartEmploy er en matching-portal som hjelper lærlinger og bedrifter finne hverandre. Lærlingen får hjelp til å presentere seg overfor potensielle arbeidsgivere ved å ta 4 psykometriske tester og lage sin egen digitale CV, som inkluderer testresultatene. Deretter genereres CV-rapporten som en BestMatch-profil til en eller flere bedrifter etter diverse kriterier, bl.a.:

  • en jobbmatch-rating ift testresultatene og valgte yrkesfag
  • elevens villighet til å flytte på seg

Grundig testmetodikk

Våre 100% brukerstyrte tester er laget av arbeids- og organisasjonspsykolog Andreas Kolstø, med over 30 års erfaring i testbransjen. Han tok i sin tid initiativ til det som er blitt DnV’s sertifiseringsordninger innen HR og testbruk. Han jobber i vårt team.

GOD OVERSIKT: Du får fyldige rapporter på hver elev.

Nyttårsgave til lærlingen? Dugnads-rektor etterlyses!

Kjære rektor,

2020 går inn i historien som et av de vanskeligste årene i moderne tid for et lærling-kull å finne praksisplass. Mange elever sitter igjen uten et tilbud. Effekten forsterkes ytterligere når neste års kull sender ut sine søknader på nyåret.

Ideen vår er kort og godt å oppmuntre tidligere elever som har funnet sin plass i næringslivet om å tre støttende til med et tilbud om læreplass fra sine respektive bedrifter. En henvendelse fra skolen til dine tidligere elever kan oppmuntre til nettopp en slik fellesdugnad.

SmartEmploy er et opplæringskontor registrert i Viken. Vår visjon er at alle elever uavhengig av karakterer og fravær skal finne en læreplass. Og at bedrifter enkelt og treffsikkert kan finne den rette lærling.

SmartEmploy jobber på tvers av fylkene og oppmuntrer til elev-mobilitet. Vi samarbeider med opplæringskontorer i hele landet og kan effektivt formidle plasser til fylker som har overskudd av elever i respektive yrkesfag, og vis-a-versa. Likelydende invitasjoner sendes nå ut til yrkesfag-skoler i hele Norge.

Hva venter du på? Send nyttårsgaven nå!

Nysgjerrig? Book en uforpliktende demo.

Vår portal gjør seg best med en skikkelig demonstrasjon. Legg igjen kontaktinfoen din under så tar vi kontakt for en helt uforpliktende gjennomgang!