Om oss


Hvorfor har vi laget matchingportalen SmartEmploy?

Vårt mål er å gjøre det enklere for deg som lærling å finne en læreplass. I dag kreves det mye tid for å finne en interessant bedrift. Altfor mange finner ikke praksisplass i det hele tatt!

Arbeidsgiveren på sin side synes det er tungvint å finne egnede lærlinger eller har lite kjennskap til lærlingordningen. Gjennom større kunnskap om ordningen og hjelp til å bli godkjent som lærebedrift bør vi kunne øke antallet godkjente lærebedrifter betraktelig. I kombinasjon med å ta våre 4 korte tester og lage din Automagic-CV vil du øke dine sjanser for å finne en bedrift som ser etter nettopp deg.

Karakter versus karakterer

Ved å ta i bruk psykometrisk testing vil du, istedenfor å bli vurdert i stor grad på karakterer og fraværsprosent, kunne vise frem et helhetlig bilde av deg selv som bedriften vil finne interessant.

Hvem er vi?

Vi er et opplæringskontor i Viken, registrert i 2020. Vi har faglig leder godkjennelse innen følgende yrkesfag:

  • IKT-service
  • Dataelektronikk
  • Salg
  • Kontor- og administrasjon
  • Logistikk (pending)

Registrert adresse: Tyristubben 4, 1362 Hosle
Besøksadresse: Nydalsveien 28, 0484 Oslo

SmartEmploy-Teamet

Sven F. Thome

Daglig leder SmartEmploy AS

Siv.øk BI. Grunder SmartEmploy. Godkjent faglig leder IKT-service, Salg og KA. 40 års erfaring innen forretningsvirksomhet. Co-grunder Keystone Education Group, som matcher bl.a. Bachelor-, Master- og PhD-studenter med universiteter globalt.

Christian Riis,

Styremedlem SmartEmploy AS

Cand.oecon & PhD UiO. Co-grunder SmartEmploy. Professor i samfunnsøkonomi på BI og spesialist på matching-teori. Fagbok-forfatter. Partner i rådgivningsfirmaet Oeconomica; sittet i 4 offentlige utvalg, samt rådgiver for flere departementer.

Tina Lysgård

Operativ ansvarlig SmartEmploy AS

Bachelor markedsføring BI. 10 års erfaring innen karriereveiledning, og skole- og ungdomsarbeid. Etablerte en Frisk Utvikling-avdeling i Oslo og Youth Factory i Bærum. Sertifisert DNV-rekrutterer og CTI-Professional Co-Active Coach.

Simen Gundersen

Partner

Grunder av CVGuru AS. Tidligere IKT-lærling hos Marcello AS i Oslo. 10 års erfaring innen e-handel, forretningsutvikling, prosjektledelse og digital markedsføring. Faglærer i IKT-service, Salg og Kontor- og administrasjonsfaget.

Andreas Kolstø

Organisasjonspsykolog

Arkitekten bak vår psykometriske kartlegging. Psykometrist med over 30 års erfaring i testbransjen. Tok initiativ til DNV’s sertifiseringsordninger innen HR (tester, testbruk, rekruttering, ISO 10667:2) og var seksjonsleder i 3 år.

André Mikalsen

SEO-ekspert

SEO-ekspert med ansvar for å bygge opp vår trafikk og brand rettet mot lærlinger, bedrifter og videregående skoler. Ingeniør av utdannelse og en av Norges ledende innen SEO-optimalisering.

Einar Eriksen

Prosjektleder og Tech Lead

Erfaring fra data science og utvikling, samt journalistikk, digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Master of Science, Management of Natural Resources.

Håkon Karlsen

Fullstack programvareutvikler.

Innleid konsulent fra Vivende. 16 års erfaring. Master i Informatikk fra Universitetet i Oslo.

Teodor Tomter

UX/IX-designer

Ansvar for vår digitale profil, webdesign og innholdsproduksjon. Spesialisert innen industriell-, web- og grafisk design, merkevarebygging, fotografering og film.

Wiktoria Maluchnik

Kontoradministrator

KA-lærling. Eikeli Vgs 2020, utdanningsprogram Vg2 Salg, Service og Sikkerhet. Tok sin siste yrkesfaglige fordypning hos ISS Facility Services høsten 2020.